TASUTA tarne pakiautomaati alates 59€.

Hobusepalsam eukalüptiga 500 ml, Bio-Vital, 2 tk komplektis

Tootekood: HK-210623-1

Hobusepalsam eukalüptiga on looduslik kreem, mis on loodud spetsiaalselt raskeid ja väsinud jalgu värskendama ning stimuleerima. Ainulaadne koostis toob esile looduse tervendava jõu ning pakub nahale ülimalt õrna hooldust. Palsami koostises olev eukalüpti ekstrakt annab jalgadele meeldiva värskustunde ning ergutab vereringet.

18.90 
TASUTA tarne pakiautomaati alates 59€.
Shipping parcel machine
Pakiautomaat alates 2.80 € - tarne 1-3 tööpäeva
Shipping courier
Kuller alates 5.99 € - tarne 1-2 tööpäeva
Tootekirjeldus
Tarneviisid
Tootekirjeldus

Hobusepalsam eukalüptiga 500 ml

Hobusepalsam eukalüptiga on looduslik kreem, mis värskendab ja stimuleerib raskeid ja väsinud jalgu. Palsam on nahale ülimalt hell ja vähendab krampe, sinikaid ja nikastusi looduse tervendava jõuga. 

Komplekt sisaldab: 2 x 500 ml hobusepalsam.

TOOTE OMADUSED:

  • Hobusepalsam leevendab: lihaspinget, valulikku kaela, valu põlvedes, artriiti, põletikke, seljaprobleeme, lihaste väsimust, verevalumeid, turseid, reumat ja paistes jalgu
  • Aitab valulike veenilaiendite vastu
  • Kandke lihtsalt stressis piirkondadele ja laske toimida
  • Jahutab kroonilise ja jooksva liigesevalu korral

Koostis: Vesi, Alkohol Dentat., Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentool, kamper, karbomeer, naatriumhüdroksiid, fenooksüetanool, naatriumkloriid, naatriumsulfaat, CI 19140, 51, CI420, linool, CI420

HOIATUS! Ärge määrige ninasõõrmetesse, suguelunditele, kaenlaalustesse, varvaste ja sõrmede vahele ega silmade lähedale. Kokkupuute korral loputada silmi koheselt veega ja vajadusel pöörduda arsti poole.

Ühik purk
Kogus 2
Maht (ml) 500
Tarneviisid
Shipping parcel machine
Pakiautomaat alates 2.80 € - tarne 1-3 tööpäeva

Telli tooted mugavalt enda kodule kõige lähemal olevasse DPD, Omniva või Smartpost pakiautomaati. Lähimad automaadid leiad hõlpsasti, kui trükid ostukorvis väljale "Leia lähim pakiautomaat" enda küla, tänava või alevi.

Shipping courier
Kuller alates 5.99 € - tarne 1-2 tööpäeva

Telli tooted mugavalt oma ukselävele. Kulleriga kauba tellimiseks tee ostukorvis linnuke "kuller" ette ning sisesta oma sihtkoha aadress.

Liitu Ostupesa uudiskirjaga ja ole alati esimene, kes meie põnevaimatest pakkumistest osa saab. Lisaks kingime Sulle 5€ ostukrediiti koheseks kasutamiseks!