-30% täishinnaga tooted, sooduskood: SÜGIS.

Sahtli organiseerija, 4 osa pakis

Tootekood: MS-28102023-1

Korrasta enda sahtlid lihtsa süsteemiga! Tänu sisselõikesüsteemile saad kiiresti ühendada ja kohandada vaheseinad vastavalt isiklikule vajadustele. Pole vaja keerulisi tööriistu ega rasket paigaldust.

11.90 
TASUTA tarne pakiautomaati alates 59€.
Shipping parcel machine
Pakiautomaat alates 2.80 € - tarne 1-3 tööpäeva
Shipping courier
Kuller alates 5.99 € - tarne 1-2 tööpäeva
Tootekirjeldus
Tarneviisid
Tootekirjeldus

Sahtli korrastaja, 4 tk komplektis

Sahtli korrastaja aitab hoida sahtlis korda, muutes vajalike esemete leidmise lihtsamaks. Samuti võimaldavad need vahelehed eraldada erinevaid esemekategooriaid, olgu selleks köögis köögiriistad, kontoris kontoritarbed või töökojas tööriistad. See lahendus lihtsustab hoiustamist, sorteerimist ja üldist korra hoidmist. 

Komplekt sisaldab: 4 x vaheleht.

TOOTE OMADUSED:

  • Lõikamisvõimalus
  • Sobivad erinevatele mööbliesemetele, eriti kappidesse, kummutitesse ja sahtlitesse
  • Sellest on võimalik ise teha riiul kapi peale

KASUTAMINE: Sahtli vahelehe sisestamiseks asetage see lihtsalt sahtlisse ja reguleerige laiust sahtli mõõtmetele vastavaks. Vahelehed koosnevad 39 hambast, mida saab soovitud laiuseks lõigata. Lihtsalt lõigake sisselõigete kohtades, et saada soovitud mõõt.

Mõõdud: (1 vaheleht) 46,3 x 7 cm.

Materjal: plastik.

Ühik tk
Kogus 4
Muud kodutarbed
Tarneviisid
Shipping parcel machine
Pakiautomaat alates 2.80 € - tarne 1-3 tööpäeva

Telli tooted mugavalt enda kodule kõige lähemal olevasse DPD, Omniva või Smartpost pakiautomaati. Lähimad automaadid leiad hõlpsasti, kui trükid ostukorvis väljale "Leia lähim pakiautomaat" enda küla, tänava või alevi.

Shipping courier
Kuller alates 5.99 € - tarne 1-2 tööpäeva

Telli tooted mugavalt oma ukselävele. Kulleriga kauba tellimiseks tee ostukorvis linnuke "kuller" ette ning sisesta oma sihtkoha aadress.

Liitu Ostupesa uudiskirjaga ja ole alati esimene, kes meie põnevaimatest pakkumistest osa saab. Lisaks kingime Sulle 5€ ostukrediiti koheseks kasutamiseks!